Aften menu

menuer fra d. 7/1-20

Snacks

Flæskesvær m/kartoffel Mayo – Persille

Linsechips m/ chili – espresso mayo – tomat

Oliven & Saltet Mandler

Øl pølse m/senneps mayo

1 stk. 35 kr. / 2 stk.60 kr. / 3 stk. 85 kr.

Forret Retter

Fersk Røget laks
Flødestuvet Spinat
95 kr.
+ tillæg for tavlemenu 50 kr.

Duroc Skinke
Pocheret Æg– Trøffel – Urter
105 kr.
+ tillæg for tavlemenu 60 kr.

Fransk Løgsuppe
Oste gratineret brød
95 kr.

Større Retter

Braiseret Okse
Vinterurter– Knuste Kartofler –Okse Sauce
245 kr.

Bagt Torsk
Hummer Glace – Variationer af Blomkål – Fiskefumet m/sennep –
Kartoffel kroketter
255 kr.
+ Tillæg for tavlemenu 75 kr.

Rib Eye
Gulerod – Pommes fritter – Bearnaisesauce
295 kr.
+ tillæg for tavlemenu 100 kr.

+ Tilkøb lille salat 35 kr.

Tirsdag til Torsdag Tilbud
Wienersnitzel
Ærter – Dreng – Pommes Saute – Sky Sauce
155 kr.

Sødt + Oste

Appelsinfromage
Citrus Sauce – Citrus Salat – Brandt hvidchokolade med mandler
95 kr. + tillæg til tavlemenu 45 kr.

Rom Braiseret Ananas
Vaniljeis
95 kr.

6 Lags Chokoladekage
kaffeis
125 kr. + tillæg til tavlemenu 75 kr.

3 Slags Oste
Hybenkompot – Syltet Nødder – Knækbrød
100 kr. + tillæg for tavlemenu 65 kr.

 

 

3 Petit Fours

50 kr.

Vi tager forbehold for at der kan forekomme enkelte ændringer i menuen,
da vi ønsker den bedste råvare fra naturen
Vin kortet