Aften menu

 

Mindre Retter

Hvide Asparges

Håndpillede Rejer – Sauce mousseline på Sifon – Urter

100 kr.

Tarteletter

Af Fillodej – Cremet Kylling – Grønne Asparges

100 kr.

3 stk. Østers – Citron – Dild – Løg

100 kr.

3 stk. Østers a la Bloody Mary

100 kr.

3 stk. Friteret Østers – Østers Mayo – Grillet Citron

100 kr.

 

Kan ikke Blandes

Større Retter

Langtidsstegt Kalv

Gulerødder – Pure – Asparges Broccoli –

Nye Kartofler – Kalvesauce

245 kr.

 

 

 

Stegt Kulmule

I Musling Sauce – Urter – Nye Kartofler

255 kr.

 

 

 

 

Steak Af Ribeye

Kejserhat – Forårsløg – Fritter – Bearnaise

295 kr.

Tilkøb en lille salat 35 kr.

Sødt + Oste

Rabarber Suppe

Jordbær/Rabarber Sorbet – Havre Crumble & Kompot

95 kr.

Kærnemælks Panna Cotta

Vanilje – Citron – Friske Bær – Crunch

100 kr.

Sprød Vaffel

Mango/Passionsfrugt flødeis

100 kr.

Ostebræt

3 Europæiske Oste – Knækbrød – Kompot – Oliven

100 kr.

 

3 Petit Fours

50 kr.

 

Vi tager forbehold for at der kan forekomme enkelte ændringer i menuen,
da vi ønsker den bedste råvare fra naturen
Vin kortet