Aften menu

Mindre Retter

Krebs

Brændenælde Panna Cotta – Frisee Salat – Citron Kaviar

100 kr.

Ravioli

Mozzarella – Rød/Grøn Basilikum – Tomat Consommé

100 kr.

Varmrøget Laks

Agurk – Asparges – Rygeost – Mizuna 

100 kr.

Større Retter

Saltimbocca

 

Skorzonerrod – Bøgehat – Shiitake – Skalotteløg –

Persille – Nye Kartofler

245 kr.

 

 

 

Rødfisk

 

Blomkål – Estragon – Vesterhavsost – Fennikel –

Brunet Smør – Nye Kartofler

255 kr.

 

 

 

Steak Af Ribeye

 

Tomater – Honning – Timian – Fritter – Bearnaise

295 kr.

Tilkøb lille salat 35 kr.

Sødt + Oste

Pistacie Mazarin

Jordbær – Chokolade – Vanilje – Lime

95 kr.

Solbær Cheesecake

Hvid Chokolade – Friske Bær

100 kr.

Hyben Yoghurt Is

Stikkelsbær – Citronmelisse – Marengs

100 kr.

Ostebræt

3 Europæiske Oste – Knækbrød – Kompot – Oliven

100 kr.

 

3 Petit Fours

50 kr.

Vi tager forbehold for at der kan forekomme enkelte ændringer i menuen,
da vi ønsker den bedste råvare fra naturen
Vin kortet