Aften


 Forret

Tatar
æggeblomme – løg – kapers
95 kr.

 

Fransk løgsuppe
85 kr.

 

 

Foie gras tarin
    kompot – nødder – sprødt
125 kr.

 

 Laks Royal
Salat – safancremé – rugbrødschips
95 kr.

 

  Hovedret

  Steak Bearnaise
      Haut couvert – løg- fritter
   245 kr
      Tilkøb for stegt  foir gras 50 kr

 

    Dagens friske fangst
        Kål – beder – kartofler – beurre blanc
      220 kr 
 
       Braiseret Oksebov
             Gulerødder – løg – svampe – mos -sauce
      185 kr

 

     Coq au vin
           Svampe-bacon-løg- kartofler

 

       210 kr.

 

Dessert

 

  Crème brulee
    Bagt creme – is
85 kr

 

  Bagt ananas
         I cognac – nougat – is – chokolade – chips
 85 kr

         

Gateau Marcel
 Chokolade- is
90  kr

 

  Ostetallerken
    4 stk Europæiske oste – knækbrød – compot
90 kr

 

3 Petit fours
40 kr


                          

 Tavle menu

Fransk løgsuppe

 


Braiseret Oksebov  – gulerødder – løg – svampe – mos -sauce

 


Bagt Ananas I cognac- nougat- is- chokolade – ananas chips

 


    300 kr
+ Tilhørende vinmenu 500kr
+ aperitif, snaks, vine, kaffe og sødt 600kr