vin & mad aften fredag 6/3-20


Aften Starter kl. 18:30

menu

Vi laver lidt blandet snacks til at starte med

Forret:
Bagt hvidfisk – hummerglace – Fennikel – Brunet smør – brød og smør

Hovedret:
Choko okse fra Freygaard – løg pure – syltet og brændet løg skaller – små dampe nye forårs løg – pommes fondant – okse glace med fermenteret hvidløg

Dessert:
Yogurt kage – Chokocreme – rabarber compot – rå syltet rabarber – rabarber is

vinen
Riffel, Pet Nat, Trocken, Rheinhessen , Tyskland 2018

Nicolas Feuillatte, Brut – Blanc de Blancs, Champagne, Chouilly, Frankrig 2012

Château des Jacques, Bourgogne Blanc – Clos de Loyse, Beaujolais, Frankrig 2017

Chateau Ste. Michelle, Chardonnay – Columbia Valley, Washington State, USA 2017

Sorelle Bronca, Ser Bele – Colli di Conegliano, Veneto, Italien 2013


Château de Fesles, Coteaux du Layon – Vieilles Vignes, Loire, Frankrig 2017